Zaterdag 23 januari 2015: workshop familieopstellingen door Yvonne Sikking en Coby Roerhorst

Zaterdag 23 januari 2015: workshop familieopstellingen door Yvonne Sikking en Coby Roerhorst

Loop je tegen thema’s aan die steeds terugkomen? Zijn er belemmeringen waar je maar niet de vinger op kan leggen? Hierbij kan je denken aan vragen rondom relaties, kinderen, geld of je werk, maar ook als je wilt achterhalen waarom je je bijvoorbeeld boos, verdrietig, angstig of verloren voelt. Kom dan naar onze workshop familieopstellingen en breng je vraagstuk in.

Wat is een familieopstelling?
Een familieopstelling is een vorm van systemisch werken. Een effectieve en zeer krachtige methode die ontwikkeld is door Bert Hellinger.

Hoe werkt het?
De vraagsteller nodigt aanwezigen uit om representant te zijn voor iets of iemand uit zijn of haar systeem. De ervaring is dat zowel de vraagsteller als de representant nieuwe inzichten krijgt over vragen die spelen rondom de huidige situatie, verlangens of iets dat nog speelt vanuit het verleden.

Vanuit de positie van de representant komt informatie naar voren die daarvoor verborgen of onbewust bleef en betrekking heeft op het vraagstuk van de vraagsteller.

Door een familieopstelling voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Hierdoor ontstaat een vernieuwde kracht die verder werkt dan het inzicht dat je krijgt.

De workshop
In deze dagworkshop behandelen we vragen van een aantal deelnemers. Een familieopstelling werkt helend voor de vragensteller en zijn familie. En ook de representanten ervaren de helende werking, ongeacht de vraag die wordt behandeld. Als je wilt deelnemen, vernemen we graag van jou of je een vraag wilt inbrengen of vooral als representant de workshop wilt meemaken. Zo kunnen we van tevoren zien of we een mooi evenwicht hebben tussen vraagstellers en representanten (ook als je een eigen vraag hebt, kun je prima representant voor een andere deelnemer zijn).

De workshop wordt gegeven door Yvonne Sikking en Coby Roerhorst

De workshop vindt plaats op zaterdag 23 januari van 10.00 – 17.00 uur in Centrum Source Creations in Rotterdam.

 

Prijs: Euro 90 voor deelnemers die een vraag inbrengen; Euro 30 voor deelnemers die alleen representant zijn.

 

Meld je aan op info@source-creations.com. Voor meer informatie kun je mailen met yvonne@source-creations.com.
Door je aan te melden, verklaar je dat je akkoord bent met onze voorwaarden.