“Deze yoga werkt niet!” – Extra yogales op maandagavond

“Deze yoga werkt niet!” – Extra yogales op maandagavond

Afgelopen week kwam, na afloop van een les, een van de studenten naar mij toe: “Deze yoga werkt niet, na afloop was mijn hoofd nog helemaal niet leeg en was ik alleen maar aan het nadenken!”

Het lijkt zo alsof ik mijn werk niet goed heb gedaan, maar dit is eigenlijk een groot compliment!

We worden continu afgeleid door mobieltjes, mailtjes, afspraken, boodschappen, gesprekken, gedachten over wat je nog moet gaan doen en gedachten over wat er zich in het verleden heeft afgespeeld.

En we zoeken de afleiding ook op. Kijk maar bij de bushalte waar iedereen naar zijn telefoon staart terwijl de bus na 5 minuten al komt. Of in de rij bij de kassa! We kunnen geen moment niets doen of zoeken weer afleiding op een beeldscherm.

Yoga helpt je bewust worden van wat er op het moment in je lijf en geest afspeelt waardoor je beter kunt bepalen welke beslissingen je moet nemen die goed voor je zijn.

De studente die mij vertelde dat de yoga niet werkt kwam erachter wat yoga doet. Het gaf inzicht in al haar gedachten! Daar schrok ze van want er was niets om haar van die gedachte af te leiden.

Dat is wat je met yoga kunt trainen. Accepteren welke gedachten er zijn, je er niet aan storen en bepalen wat echt belangrijk is!

Ben jij klaar om inzicht te krijgen in jouw gedachten?
Vanaf 8 januari volg je iedere maandagavond een yogales bij Daniella van 18:30 – 20:00u naast de vertrouwde les op woensdagavond van Ariane, ook van 18.30 – 20.00 uur.

Als kennismakingsactie kun je in januari nu 5 lessen volgen voor €50,-. Zo kun je zowel de lessen van Ariane als van Daniella proberen. 

Leer Daniella kennen via de Yogajuf Facebookpagina en geef je op voor de yogalessen door een mail te sturen naar daniella@yogajuf.com of geef je op via deze link.

Daniella Vons