Intens, uitdagend, met humor: ‘Breath – Bandha – Dristhi’ yogalessen door Ewa Juszczyk

Intens, uitdagend, met humor: ‘Breath – Bandha – Dristhi’ yogalessen door Ewa Juszczyk

Vanaf 6 januari 2016 geeft Ewa Juszczyk elke woensdagochtend van 10 – 11.30 uur yogalessen in Centrum Source Creations. De lessen zijn gericht op ‘Breath – Bandha – Dristhi’ en vormen een goede kennismaking met en voorbereiding op meer intensieve Ashtanga-lessen. Ewa’s lessen kenmerken zich door intensiteit, uitdagingen, verbinding van geest en lichaam en een grote portie humor.

Doel is om lichaamsbewustzijn op te bouwen en je gedachten tot rust te brengen in een liefdevolle omgeving. Je leert over het juiste alignment, passend bij jouw lichaam en conditie. Ook gaat Ewa in op de filosofie en wijsheid geworteld in de oud Indiase yogatradities. Gebruik van adem en aandacht leert je – ook in je dagelijks leven – druk meer met flexibiliteit te benaderen en dichter bij jezelf te blijven. Elke beperking geeft een opening voor het ontdekken van nieuwe fysieke en geestelijke mogelijkheden.

In deze yogalessen is iedereen is welkom, ongeacht conditie en leeftijd. Ewa geeft haar lessen in het Engels.

Breath
“Breath is the bridge which connects life to consciousness, which unites your body to your thoughts.” – Thích Nhat Hanh

Bandha
“The cause of bandha and moksha (bondage and liberation) is our own minds. If we think we are bound, we are bound. If we think we are liberated, we are liberated.” ― Swami Satchidananda, The Yoga Sutras

Dristhi
“The practice of Drishti is a gazing technique that develops concentration- and teaches you to see the world as it really is.” – Yoga Journal

Over Ewa:

Ewa’s motto: “Om leraar te zijn, moet je ook altijd leerling blijven.”

Toewijding en passie zijn kenmerkend voor Ewa, zowel in haar dagelijkse beoefening (sinds 14 jaar) als in haar lessen. Geboren en opgegroeid in Polen, heeft zij haar opleiding en master behaald op de Academy voor lichamelijke opvoeding. Ze specialiseerde zich daar in de fysieke en psychische effecten van verschillende vormen van sport en beweging. Hierdoor heeft ze een diep begrip ontwikkeld voor het menselijke lichaam. Bij Source Creations geeft Ewa yoga en ook regelmatig mooie workshops samen met Ariane Grigo.

Ewa geeft yogales op de woensdagochtend van 10 tot 11.30 uur. Voor informatie over onze prijzen en voorwaarden: klik hier. Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@source-creations.com.

 

Aanbieding
Meld je voor 28 december 2015 aan voor een abonnement, en ontvang de eerste drie maanden 30% korting! Hier vind je meer informatie.