Kennismakingsworkshop mantrazang & Indiaas harmonium

Kennismakingsworkshop mantrazang & Indiaas harmonium

 

Begeleid je eigen mantrazang-bijeenkomsten op het Indiaas harmonium

Op vrijdag 15 januari kun je deelnemen aan de kennismakingsworkshop Mantrazang & Indiaas harmonium. In deze workshop maak je kennis met de inhoud van de opleiding Mantrazang & Indiaas harmonium die op 12 februari in Centrum Source Creations zal starten.

Het zingen van mantra’s is verbonden met nagenoeg alle spirituele tradities. Veel mensen ontlenen er plezier aan en innerlijke verdieping. Voor hen die deze spirituele discipline intenser willen benutten en voor hen die zelf bijeenkomsten willen kunnen leiden is er de opleiding “Mantrazang & Indiaas harmonium”. In tien bijeenkomsten leer je een flink aantal mantra’s zingen en jezelf te begeleiden op het Indiaas harmonium, leiding te geven in een groep en hoe je mantra’s kunt inzetten bij yoga, meditatie en mindfulness. Je komt ook veel te weten over betekenis en herkomst. Je hoeft geen notenschrift te kunnen lezen, want de docent heeft voor deze toepassing zelf een unieke notatiewijze ontwikkeld. Gauranga Hontelez gaat al meer dan tien jaar inspirerend voor in kleine en grote groepen. Belangstelling? Mail ons, bel ons of neem contact op met Gauranga Hontelez: info@nada-atman.nl

Datum: vrijdag 15 januari 2016

Tijd: 15:00 – 18:00 uur

Plaats: Centrum Source Creations

Kosten: 90 euro (incl BTW en thee/water)
Als je besluit de opleiding te gaan volgen krijg je de helft hiervan als korting terug op de cursusprijs.

Meld je aan via info@source-creations.com.

Door je aan te melden, verklaar je dat je akkoord bent met onze voorwaarden.

 

Reserveren

Reserveer direct een plek door € 90 over te maken naar rekening NL93 TRIO 0198 0488 90 t.n.v. Source Creations. Vermeld daarbij je eigen naam en geboortedatum en de naam (kennismakingsworkshop mantra/indiaas harmonium) en datum (15 januari 2016) van het event.