Wij zijn Source Creations

Wij zijn pioniers. We houden van het ontwikkelen en praktisch toepasbaar maken van nieuwe benaderingen. Hierbij verbinden we ons met liefde aan mensen met hetzelfde doel. 

.

Oprichters en inspiratoren van Source Creations zijn Ariane Grigo en Harm Buchholtz. Met hun verschillende achtergronden en diversiteit aan werkervaring beschikken ze over een kleurrijk palet aan inzichten en methodes. Zij zetten deze in voor personen en organisaties.

.

Onze visie: blijvende veranderingen ontstaan vanuit een diepere verbinding met wie je werkelijk bent. Intenties bepalen ons handelen en hoe we dingen vorm geven. Elke intentie ontstaat uit de manier waarop we als mens of organisatie de wereld ervaren.

Als je verbonden bent met je kern ontstaan er verrassende inzichten, verandert je perspectief op jezelf en op de wereld. Zo kom je tot blijvende vernieuwing. Intentie en handelen vanuit je ware zelf hebben een grote impact en duurzaamheid. Daar ligt onze passie.

.

Wij begeleiden altijd vanuit de bron. Dat is onze kracht. Zo is elke route, elke begeleiding in afstemming met jou of jouw organisatie. Het is een spannende ontdekkingstocht buiten de bekende kaders.

.

Ons motto: ‘be the nature you are’.

Ariane Grigo

Eigenschappen
Liefdevol, doortastend, toegewijd, visionair, magisch.

 

Expertise
Trainingen en lezingen, coaching en communicatie, verandertrajecten, het verborgen verhaal zichtbaar maken, mentorship, behandelingen, systemisch werken, channelen, inspireren en transformeren.

 

Motto
Weet wie je bent, dan weet je waar je vandaan komt en kun je luisteren waar je naar toe gaat.

 

Droom
Werk: samen inspireren en transformeren.
Zelf: verlichting.

Harm Buchholtz

Eigenschappen
Verbindend, betrokken, met hart en ziel, visionair, daadkrachtig.

 

Expertise
Begeleiden van transformaties, crisismanagement, bedrijfscoaching en –training, bedrijfskunde, energetisch balanceren van organisaties, samen op avontuur gaan.

 

Motto
Wees vrij en volg je hart.

 

Droom
Werk: iedereen neemt op natuurlijke wijze zijn eigen unieke en vervullende plek in.
Zelf: mijn licht laten schijnen


Yvonne Sikking

coach en begeleider systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen)

Yvonne is geboeid door het leven, samenwerken en verbinden op een diepere laag. “Het raakt me keer op keer wanneer mensen de moed hebben om met hun thema’s aan de slag te gaan.” Yvonne neemt de echtheid van iemand als uitgangspunten en helpt om die naar buiten te brengen. Ze begeleidt mensen in het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen en ondersteunt hen graag in het creëren van een beweging, een volgende stap in de richting van hun essentie.

Bekijk Yvonne op LinkedIn

Ewa Juszczyk

yogadocent

Toewijding en passie zijn kenmerkend voor Ewa, zowel in haar dagelijkse beoefening (sinds 14 jaar) als in haar lessen. Geboren en opgegroeid in Polen, heeft zij haar opleiding en master behaald op de Academy voor lichamelijke opvoeding. Ze specialiseerde zich daar in de fysieke en psychische effecten van verschillende vormen van sport en beweging. Hierdoor heeft ze een diep begrip ontwikkeld voor het menselijke lichaam. Bij Source Creations geeft Ewa yoga en ook regelmatig mooie workshops samen met Ariane Grigo.

Ariane Grigo

coach en trainer van verandertrajecten voor particulieren en organisaties, lichaamsgericht therapeut, docent voor meditatie & yoga

Ariane is liefdevol, doortastend en ruimdenkend. Haar hele leven is ze al geboeid door het verhaal achter het verhaal en het ontrafelen van patronen terug naar de oorsprong. Het leven als bron van diepte en wijsheid brengt ze samen met een grote rijkdom aan expertise, 20 jaar ervaring en toewijding. Kenmerken voor haar aanpak zijn: helderheid, efficiëntie en het zichtbaar maken van nieuwe perspectieven.
Ariane werkt zowel met particulieren als in organisaties. Met passie naar inzicht en groei.

Bekijk Ariane op LinkedIn

Ila Luijten

Antropoloog in hart en nieren. Ondersteunend werk bij Source Creations. Een frisse, vernieuwende blik.

Ila is rechtvaardig, daadkrachtig, liefdevol, doortastend, toegewijd en visionair. Sinds haar bewustzijn van een ik, is Ila opzoek naar het verhaal achter het verhaal, (de verschillende) waarheden, culturen, patronen, de oorsprong. Met haar jonge jaren is zij vol passie, nieuwsgierigheid en leergierigheid op zoek naar groei, wijsheid en licht.

 

“Bestaan is een feit, leven is een kunst.” – Sri Sri Ravi Shankar

Roel Meelkop

klanktherapeut

Roel Meelkop heeft een uitgesproken passie voor klank en muziek. Tijdens een moeilijke periode in zijn leven ontdekte hij dat deze passie een buitengewoon helende werking kan hebben. Hij heeft zijn training ontvangen bij Klankstate, van de Nederlandse klanksjamaan Hans Uijleman. De opleiding omvat werken met klank in de ruimste zin van het woord: klankschalen, trommels, gong, stem en andere instrumenten. Roel heeft zijn klanktherapiepraktijk gevestigd in Centrum Source Creations en verzorgt daar regelmatig mooie en helende klankconcerten.

Harm Buchholtz

leider en begeleider van organisatietransformaties, leiderschapscoach, bedrijfsmentor

Harm begeleidt organisaties en leiders om met hart en ziel vanuit hun wezen te werken. Hij heeft veel ervaring in het leiding geven aan en begeleiden van organisaties en teams in tijden van transitie en crisis. Daarin combineert hij bedrijfskundige kennis met zijn inzichten en ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, cultuur, energetische patronen. ‘Een persoon, team of organisatie helpen een transformatie door te maken, is altijd een avontuur dat je met elkaar vormgeeft. De beweging om vanuit niet weten samen de brug te bouwen, daar geniet ik van.’

Bekijk Harm op LinkedIn

Martien Hontelez

klanktherapeut

Gauranga-Martien Hontelez. Gauranga is klanktherapeut en beoefent al vele jaren de mantrazang. Zijn muzikale en spirituele achtergrond en zijn jarenlange ervaring als docent staan er voor garant dat je in korte tijd veel zult leren. Hij heeft zijn mantrazang ontwikkeld binnen de traditie van de Siddha Yoga en is ook bekend met mantrazang uit andere tradities. Hij geeft leiding aan de kirtangroep Sangita Sara. Je kunt hem vinden op zijn eigen website: www.nada-atman.nl. Bij Source Creations verzorgt Martien workshops mantrazang en de opleiding mantrazang en Indiaas harmonium.

Profiel (het; o; meervoud: profielen): het bezitten van sprekende trekken

empathie0
eenheidsbewustzijn0
diversiteit0
out of the box0
authentiek0
humor0
alledaags0
innovatief0
dogmatisch0
methodisch0