Wij zijn Source Creations

Wij zijn pioniers. We houden van het ontwikkelen en praktisch toepasbaar maken van nieuwe benaderingen. Hierbij verbinden we ons met liefde aan mensen met hetzelfde doel. 

.

Oprichters en inspiratoren van Source Creations zijn Ariane Grigo en Harm Buchholtz. Met hun verschillende achtergronden en diversiteit aan werkervaring beschikken ze over een kleurrijk palet aan inzichten en methodes. Zij zetten deze in voor personen en organisaties.

.

Onze visie: blijvende veranderingen ontstaan vanuit een diepere verbinding met wie je werkelijk bent. Intenties bepalen ons handelen en hoe we dingen vorm geven. Elke intentie ontstaat uit de manier waarop we als mens of organisatie de wereld ervaren.

Als je verbonden bent met je kern ontstaan er verrassende inzichten, verandert je perspectief op jezelf en op de wereld. Zo kom je tot blijvende vernieuwing. Intentie en handelen vanuit je ware zelf hebben een grote impact en duurzaamheid. Daar ligt onze passie.

.

Wij begeleiden altijd vanuit de bron. Dat is onze kracht. Zo is elke route, elke begeleiding in afstemming met jou of jouw organisatie. Het is een spannende ontdekkingstocht buiten de bekende kaders.

.

Ons motto: ‘be the nature you are’.

Ariane Grigo

Eigenschappen
Liefdevol, doortastend, toegewijd, visionair, magisch.

 

Expertise
Trainingen en lezingen, coaching en communicatie, verandertrajecten, het verborgen verhaal zichtbaar maken, mentorship, behandelingen, systemisch werken, channelen, inspireren en transformeren.

 

Motto
Weet wie je bent, dan weet je waar je vandaan komt en kun je luisteren waar je naar toe gaat.

 

Droom
Werk: samen inspireren en transformeren.
Zelf: verlichting.

Harm Buchholtz

Eigenschappen
Verbindend, betrokken, met hart en ziel, visionair, daadkrachtig.

 

Expertise
Begeleiden van transformaties, crisismanagement, bedrijfscoaching en –training, bedrijfskunde, energetisch balanceren van organisaties, samen op avontuur gaan.

 

Motto
Wees vrij en volg je hart.

 

Droom
Werk: iedereen neemt op natuurlijke wijze zijn eigen unieke en vervullende plek in.
Zelf: mijn licht laten schijnen


Ariane Grigo

coach en trainer van verandertrajecten voor particulieren en organisaties, lichaamsgericht therapeut, docent voor meditatie & yoga

Ariane is liefdevol, doortastend en ruimdenkend. Haar hele leven is ze al geboeid door het verhaal achter het verhaal en het ontrafelen van patronen terug naar de oorsprong. Het leven als bron van diepte en wijsheid brengt ze samen met een grote rijkdom aan expertise, 20 jaar ervaring en toewijding. Kenmerken voor haar aanpak zijn: helderheid, efficiëntie en het zichtbaar maken van nieuwe perspectieven.
Ariane werkt zowel met particulieren als in organisaties. Met passie naar inzicht en groei. Voor meer informatie over Ariane’s een-op-een werk als coach, begeleider, massagetherapeut: www.arianegrigo.com.

Bekijk Ariane op LinkedInBekijk de studio van Ariane

Harm Buchholtz

leider en begeleider van organisatietransformaties, leiderschapscoach, bedrijfsmentor

Harm begeleidt organisaties en leiders om met hart en ziel vanuit hun wezen te werken. Hij heeft veel ervaring in het leiding geven aan en begeleiden van organisaties en teams in tijden van transitie en crisis. Daarin combineert hij bedrijfskundige kennis met zijn inzichten en ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, cultuur, energetische patronen. ‘Een persoon, team of organisatie helpen een transformatie door te maken, is altijd een avontuur dat je met elkaar vormgeeft. De beweging om vanuit niet weten samen de brug te bouwen, daar geniet ik van.’

Bekijk Harm op LinkedIn

Profiel (het; o; meervoud: profielen): het bezitten van sprekende trekken

empathie0
eenheidsbewustzijn0
diversiteit0
out of the box0
authentiek0
humor0
alledaags0
innovatief0
dogmatisch0
methodisch0