Vanaf 25 november: elke woensdagavond ‘mediteren na het werk’

Vanaf 25 november: elke woensdagavond ‘mediteren na het werk’

Mediteren (mindfulness) vormt de basis voor een rustige geest, diepe ervaringen en leven en werk waarin intuïtie een volwaardige plek inneemt. Regelmatige beoefening van meditatie zal je veel brengen. Het verhoogt je aandacht en bewustzijn. En helpt je daarmee prettiger en beter functioneren in je dagelijks leven en in je werk. Wij ondersteunen je in je meditatiebeoefening met onze wekelijkse sessies ‘meditatie voor het werk’ en ‘meditatie na het werk’.

Het wekelijkse meditatieprogramma start na de eerste basiscursus ‘meditatie: the art of silence’. Meditatie voor het werk vindt vanaf 24 november a.s. wekelijks plaats op de dinsdagochtend van 8.00 – 8.45 uur. Meditatie na het werk start vanaf 25 november a.s. op de woensdagavond van 20.30 – 21.15 uur. De programma’s worden afwisselend gegeven door een van onze meditatiedocenten.

Om te kunnen deelnemen is een afgeronde basiscursus meditatie vereist. Als je al veel meditatie-ervaring hebt, is na overleg ook instromen zonder deze cursus mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op.

Een maandabonnement voor 1 begeleide meditatiesessie per week kost € 50/maand. Voor 2 lessen per week betaal je € 72/maand. Je kunt de meditatiesessie dan ook combineren met een yogales. Wil je eenmalig onze meditatieles ervaren, dan betaal je € 15.

Meld je aan per mail: info@source-creations.com of vraag nadere informatie.
Door je aan te melden, verklaar je dat je akkoord bent met onze voorwaarden.