Start Soulcircle studiegroep: donderdag 29 oktober 2015

Start Soulcircle studiegroep: donderdag 29 oktober 2015

Heb je behoefte aan ondersteuning van je spirituele ontwikkeling? Zoek je ondersteuning bij je ontwikkelingsproces en continuïteit in je beoefening? Wil je graag meer reflectie en diepgang met zachtheid en plezier? Dan is de soulcircle studiegroep iets voor jou. Deze studiegroep wordt geleid door Ariane Grigo. Het is een initiatief vanuit haar verlangen om in diepe bewustzijnslagen samen te zijn en ervaringsgericht te onderzoeken waar het leven over gaat. Een groep gelijkgestemden kan veel kracht en inspiratie geven aan onze ontwikkeling.

 

Elke cyclus heeft een startthema van waaruit de lessen zich ontvouwen. Op donderdag 29 oktober 2015 gaan we van start met ons onderzoek naar oude yogatradities en taoïstische tradities met betrekking tot ons zenuwstelsel. We kijken wat de invloed van ons zenuwstelsel is op ruimte, geestelijke vrede, bevrijding en het samenspel van ziel en lichaam. Ook het diep reinigen van oude overtuigingen komt aan bod. Op een zachte, harmonische manier gaan we reflecteren, om zo als groep met elkaar in een vibratie te komen en echt steun en verdieping te ervaren.

Verstilling van de mind geeft heldere waarneming. De levensvragen van de deelnemers zijn onderdeel van de les. Je helpt elkaar door je verhaal te delen en samen te reflecteren.

 

Je schrijft je in voor minimaal 8 bijeenkomsten. Deze vinden plaats in ons centrum op een donderdag om de 4 weken van 12:00- 15:00 uur.

 

De volgende groep start op 29 oktober 2015. Voorwaarde voor deze groep is enige ervaring met meditatie. Later instromen is, in overleg, ook mogelijk.

 

Prijs: Euro 368 (incl. BTW)

 

Heb je vragen of wil je graag meedoen, neem dan contact met Ariane Grigo via ariane@source-creations.com