Sharing is caring – Geef een massagebehandeling cadeau!

Sharing is caring – Geef een massagebehandeling cadeau!

Je lichaam is een landkaart van de wegen die je bent gegaan. Het is een zorgzaam samengestelde bibliotheek van jouw geschiedenis, de geschiedenis van je voorouders, je mogelijkheden en obstakels.Alle informatie zit opgeslagen in je celgeheugen, in je DNA en ook in je fysieke structuren. Zo kan het dat je lichaam op magische wijze je wegwijzer kan zijn in levensvragen en gezondheidsvragen.

Een behandeling bestaat uit een gedeeld gesprek en een langer gedeelde aanraking. Toegepast worden technieken uit Oosterse en Westerse massage vormen gemengd met traditionele healing technieken.

Een behandeling geeft je heerlijke ontspanning, pijnverlichting en kan verrassende inzichten brengen.

Kies je voor een serie behandelingen.  Of heb je behoefte aan coaching om een bepaald resultaat te halen. Dan krijg je ook “huiswerk“-oefeningen of meditatie om je proces te verdiepen.

Geef een massage cadeau!

Ontvang samen 5% korting op je volgende behandeling als je een massage cadeau geeft aan een ander. “Sharing is caring!”“

Dit zijn de ervaringen van:

Adriaan

“Ariane heeft in mijn ervaring een soort derde oog. Ik was ervan onder de indruk hoe ze al bij de eerste behandeling fysieke pijnpunten in mijn lichaam kon voelen. Maar haar kracht ligt vooral in de verbinding tussen lichaam en geest. Zo heeft ze me duidelijk kunnen maken dat, maar ook hoe de manier waarop ik mentaal in het leven stond moest veranderen.”


Josephine

“Toen ik bij Ariane kwam, had ik behoorlijke klachten van overbelasting. Op aanraden van een collega nam ik contact op met Ariane. Zij maakte mij ervan bewust dat ik in een burn-out zat en heeft mij laten ervaren wat ik nodig heb om gelukkig en ontspannen te zijn. Het bijzondere aan Ariane is dat zij snel tot de kern komt en je kan voelen op een manier die niet veel mensen gegeven is. Die eigenschappen combineert zij met alle kennis die ze tijdens haar studies heeft opgedaan.”

Neem voor meer informatie of het boeken van behandelingen en coaching direct contact op met Ariane: ariane@source-creations.com of 06 24750487.