Lezing ‘Reinigen door voeding’ door Arike Mijnlieff: 19 januari 2016

Lezing ‘Reinigen door voeding’ door Arike Mijnlieff: 19 januari 2016

Grote schoonmaak kent iedereen. De meesten van ons doen hier niet zoveel meer mee. Grote schoonmaak voor jezelf is al helemaal geen gewoonte meer die we nog gezamenlijk kennen zoals vroeger de vastentijd.
Maar juist in deze tijd van overvloed en met name ongezonde voeding is het noodzakelijk voor het lichaam om 1 á 2 keer per jaar te reinigen.

Detoxen is niet onschuldig. Dus het is belangrijk om dat met beleid en kennis te doen. Afvalstoffen worden losgeweekt, maar ook het goed afvoeren daarvan uit het lichaam is noodzakelijk. De organen hebben in die periode dus extra ondersteuning nodig om het zware werk van ontgiften te kunnen volbrengen. Het beste doe je dat in een prettige omgeving onder begeleiding van professionele begeleiders en buiten de deur, weg van de rompslomp van alle dag. Daarvoor organiseren we ieder jaar specifieke reinigingsweken.

Ben je niet in de gelegenheid om daaraan deel te nemen dan kan je er ook thuis zelf mee aan de slag. Dat doe je door in je voeding een aantal dingen voor een korte tijd te veranderen; sommige producten weg te laten en andere voeding juist extra te gebruiken.

Leer tijdens deze informatieavond wat reinigende voeding voor je kan doen, wat je wel en niet moet eten & drinken en hoe je weer fit en vitaal kunt worden.

Datum: 19 januari 2016, van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Centrum Source Creations (boven Fenix Food Factory), Veerlaan 21, 3072 AN, Rotterdam
Toegang: introductieprijs € 10,00 per persoon
Aanmelden: info@praktijkdegroenling.nl

Meer informatie: Voedingsdeskundige Arike Mijnlieff houdt vanaf januari om de 2 weken praktijk in Centrum Source Creations. Je kan dus ook een persoonlijke afspraak maken; kijk op www.praktijkdegroenling.nl