Lezing ‘De kracht van lichaamsbewustzijn’: vrijdag 4 maart 2016

Lezing ‘De kracht van lichaamsbewustzijn’: vrijdag 4 maart 2016

 

Je lichaam als ingang voor diepe ervaringen, inzichten en wegwijzer voor transformatie.

In deze avondlezing deelt Ariane Grigo haar ervaring met en passie voor lichaamsbewustzijn en geeft inzicht in je lichaam als bron van wijsheid voor jezelf. Ze vertelt vanuit haar eigen boeiende zoektocht van de laatste 30 jaar als mens, therapeutisch bodyworker en leraar.

Het lichaam als fysieke vorm is dienstbaar aan de functie die het lichaam heeft. Vorm en functie zijn gezamenlijk dienstbaar aan de universele intelligentie en je ziel. Elke dag opnieuw vormt zich uit de intelligentie van een enkele cel nieuw leven. Elke dag vernieuwt jouw lichaam zich als reflectie van jouw bestaan, jouw vragen, handelen, obstakels en verlangens.
Je lichaam is een ingang voor diepe ervaringen, inzichten en wegwijzer voor transformatie. Een prachtige bibliotheek die je met je meedraagt. Toegang krijgen tot die grote bron van wijsheid, haar leren lezen, luisteren en aanraken vraagt om een vernieuwde kijk op het lichaam, zijn vorm, functie en geest. Het gaat om anders ervaren, anders communiceren, anders werken en anders samen leven. In de lezing krijg je inzicht in lichaamsbewustzijn als inspiratiebron voor inzicht en transformatie.

De avond zal bestaan uit 4 delen:

  • een inhoudelijke lezing
  • open ruimte voor het stellen van je vragen
  • een korte demonstratie en
  • een ervaringsgerichte oefening

Iedereen met een lichaam is welkom :-).

Datum: 4 maart 2016

Tijd: 20:00 -22:00

Prijs: € 15 (incl. BTW, thee/water)

 

 

Meld je aan per mail: info@source-creations.com of via dit formulier. Door je aan te melden, verklaar je dat je akkoord bent met onze voorwaarden.