Leiderschap en
organisatieontwikkeling

Programma ‘Nieuwe perspectieven door concentratie en meditatie’

Een gezonde organisatie begint bij jezelf

 

De ontwikkeling van ons grootste potentieel begint bij het contact maken met onze ware natuur, met de bron. Zo krijg je een completer perspectief op jezelf en je omgeving en ontstaan nieuwe inzichten. Een gezonde balans tussen actie en stilte is daarbij een voorwaarde.

 

Juist voor organisaties en bedrijven liggen hier veel kansen. Daarom heeft Source Creations speciaal voor de corporate wereld het programma ‘Nieuwe perspectieven door concentratie en meditatie’ ontwikkeld. Want de vaardigheid en practice om aanwezig te zijn in het hier en nu, te onderzoeken, focussen en concentreren vanuit de verbinding met je essentie ligt aan de basis van effectief en efficiënt werken, in balans met jezelf en je omgeving. Vernieuwen wordt zo een natuurlijk proces, in plaats van een traject met weerstand en problemen.

 

Wat is het?

  • een gedegen programma waarin we leren om vanuit de huidige situatie te reflecteren, accepteren en inzichten te verkrijgen die leiden tot verandering van patronen en handelen
  • een kennismaking met de kracht van de stilte, basis- en verdiepende trainingen, persoonlijke en teambegeleiding, alles passend bij de ontwikkelingsfase en doelen van de organisatie
  • met mogelijkheden voor individuen, teams en de hele organisatie
  • gericht op leiders en medewerkers
  • met altijd specifieke aandacht voor integratie in het dagelijks leven en werk

 

Voor elke organisatie of voor elk team heeft dit programma een eigen vorm. We stemmen het altijd af op de wensen en behoeftes die er leven.

 

Een uurtje met ons sparren over dit programma? Bel of mail voor een afspraak!

 

 

Lees hier meer over onze visie op moderne organisatietheorieen en de kracht van de stilte.