De kunst van aanraking: massage als ingang voor ontspanning, plezier en transformatie

De kunst van aanraking: massage als ingang voor ontspanning, plezier en transformatie

Een fusie van Shiatsu en Thaise massage

We organiseren een bijzondere 2-daagse workshop voor iedereen die graag met massage bezig wil zijn en benieuwd is naar de kracht van het celgeheugen. We onderzoeken hoe de levenskracht en onze persoonlijke geschiedenis tot expressie komen in ons lichaam, onze waarneming en beweging.

In de workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af en leer je basistechnieken vanuit de Japanse acupressuur Shiatsu en de Thaise Yogamassage. Door de unieke balans van beweging, verstilling, aanraking en meditatie kom je op een diepe, zachte manier in contact met jezelf, de ander en wat er nodig is om blokkeerde energie of structuren weer vrij te laten bewegen. Waar meer stilte is, ontstaat ruimte voor lichaamsbewustzijn in aanraking en beweging. Lichaam, hart, mind en ziel vallen samen en openen een nieuwe wereld van anders aanraken, raken en zijn.

Deze workshop wordt gegeven in Centrum Source Creations door Ariane Grigo. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, is het maximum aantal deelnemers 16.

 

Data :

  • zaterdag 5 maart 2016
  • zaterdag 19 maart 2016

 

Tijd: 10 – 17 uur

 

Prijs : € 205 (incl. BTW, thee en water)

 

Voor vragen of aanmelding neem contact op met Ariane: ariane@source-creations.com.