Cursussen
en opleiding
SOULCIRCLE STUDIEGROEP

De Soulcircle studiegroep is een initiatief van Ariane Grigo.Dit initiatief komt voort vanuit haar verlangen om in diepe bewustzijnslagen samen te zijn en ervaringsgericht te onderzoeken waar het leven om draait. De Soulcircle is gericht op diepe spirituele ontwikkeling en biedt ondersteuning bij je dagelijkse beoefening en studie.

De Soulcircle is een bijzondere groep bestaande uit leden die, door middel van liefde en commitment, samen willen groeien en willen leren leven vanuit het hart en de ziel. De Soulcircle is een veilige omgeving voor je persoonlijke reis. Maar je maakt hem in groepsverband. Hierdoor leer je veel van en met elkaar. Het maandelijkse commitment dat we met elkaar aangaan, waarbij we samen stil staan, reflecteren en beoefenen, zorgt voor een verdieping die van te voren niet te voorzien is.

Inzichten in jouw patronen krijg je door de beoefening, de opdrachten en (zelf)studie. Je ontvangt hulpmiddelen en steun in jouw proces. Dit zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt. Je leert pranayama (eeuwenoude ademhalingsoefeningen), doet diepe meditaties, beoefent yoga, zingt mantra’s, ontvangt lezingen en speelt met werkvormen uit het systemisch werk. Hierdoor kom je in contact met jouw lijf, jouw patronen, jouw emoties en jouw ziel. Dit zorgt voor ervaringen van eenheid en puur bewustzijn.

Samen gaan we op reis naar bevrijding.

Verstilling van de geest brengt heldere waarneming. De levensvragen van de deelnemers zijn onderdeel van de les. Je helpt elkaar door jouw verhaal te delen en door samen te reflecteren.

 

Inschrijven is voor 8 bijeenkomsten (eens per maand).

Bijeenkomsten vinden plaats op vrijdagen van 12.00-15.15 beginnend op 14/10/16, eindigend op 16/06/17 in ons centrum Source Creations op de Veerlaan 21b, Rotterdam Katendrecht.

Voorwaarde voor deze groep is enige ervaring met meditatie.

Data: 2016: 7/10,11/11,09/12      2017: 13/01, 24/02, 24/03,12/05,16/07

Prijs: € 400,- of 320 (gereduceerd tarief) Lees hier onze voorwaarden.