Bewustzijn, zingeving
en inspiratie
MEDITATIE: THE ART OF SILENCE

‘Meditation is the royal road to the attainment of freedom.’ – Swami Sivananda

Iedereen kan mediteren. Het is een krachtige manier om de drukte van het dagelijks bestaan even achter je te laten en je focus op het leven te versterken. Meditatie is een belangrijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling. Je geeft bewust aandacht aan verschillende lagen in je lichaam en geest. Je leert verschillende manieren van concentratie en ademhaling (pranayama). Zo breng je je gedachten tot rust. Hoe kalmer de geest, des te dieper je ervaring.

Nieuwsgierig? Volg dan onze basiscursus ‘The art of silence’. Hier leer je de basisprincipes, achtergronden en theorie van meditatie en pranayama. Tijdens deze cursus is er veel ruimte voor persoonlijke vragen. Pranayama is de yoga-ademhaling. Het is een manier om je lichaam en geest te reinigen, je zenuwstelsel te ontspannen en af te stemmen op je ‘ware zelf’.

De basiscursus ‘The art of silence’ start het hele jaar door. Zie hier voor de volgende cursus. Wie de cursus gevolgd heeft, mag  instromen in de wekelijkse meditatielessen. Heb je veel meditatie-ervaring, neem dan contact met ons op.