Bewustzijn, zingeving
en inspiratie
DE KUNST VAN AANRAKING. EEN FUSIE VAN SIHIATSU EN THAISE MASSAGE.

Massage als ingang voor ontspanning, plezier en transformatie.

Een bijzondere 4-daagse workshop voor iedereen die graag met massage bezig wil zijn en benieuwd is naar de kracht van het celgeheugen. We onderzoeken hoe de levenskracht en onze persoonlijke geschiedenis tot expressie komen in ons lichaam, onze waarneming en beweging.

 

In de workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af en leer je basistechnieken vanuit de Japanse acupressuur Shiatsu en de Thaise Yogamassage. Door de unieke balans van beweging, verstilling, aanraking en meditatie kom je op een diepe, zachte manier in contact met jezelf, de ander en wat er nodig is om blokkeerde energie of structuren weer vrij te laten bewegen. Waar meer stilte is, ontstaat ruimte voor lichaamsbewustzijn in aanraking en beweging. Lichaam, hart, mind en ziel vallen samen en openen een nieuwe wereld van anders aanraken, raken en zijn.

Deze workshop is een samenwerking van Centrum Yoga Maya (www.yogamaya.nl) en Centrum Source –Creations (www.source-creations.com) en wordt gegeven door Maya Bisschop en Ariane Grigo. Door hun toewijding en ervaring ontmoeten ze elkaar in een stilte waar alle beweging mogelijk is. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, is het maximum aantal deelnemers 16.

 

Data:

  • zondag 13 maart 2016 (in Centrum Yoga Maya)
  • zondag 10 april 2016 (in Centrum Source Creations)

 

Tijd: 10 – 17 uur

 

Prijs : € 205 (incl. BTW, thee en water)

Voor vragen of aanmelding neem contact op met Ariane: ariane@source-creations.com.