persoonlijke groei
en begeleiding
BEHANDELINGEN EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING DOOR ARIANE GRIGO

Ons lichaam als gids

Heb je een vraagstuk op het gebied van je gezondheid, gevoelens of leven? Zoek je naar meer verbinding met jezelf? Naar spirituele groei? Wil je graag liefdevolle, praktische ondersteuning vanuit verbinding, met een rijke schat aan ervaring, kennis en wijsheid? Dan gaat Ariane Grigo graag met je op stap!

 

Alles is met elkaar in verbinding, uitwisseling, beweging en reflectie. Jouw geschiedenis, de geschiedenis van jouw voorouders en de natuur is diep geworteld in jouw unieke vorm, jouw celgeheugen. Deze bepalen mee wat je in jouw leven tegenkomt en hoe je daarmee omgaat. Jouw verhaal, expressie, vraag en lichaam is een prachtige ingang naar nieuwe wegen en inzichten.

In haar gesprekken en aanraking verbindt Ariane haar helder waarnemen en kennis met de diepe lagen van puur bewustzijn om samen naar de oorsprong van jouw vraag of klacht te luisteren. Met praktische hulpmiddelen ga je vervolgens op weg naar diep gewortelde ontwikkeling, meer vrijheid en heelheid.

Naast 25 jaar ervaring in het begeleiden en behandelen van mensen als leraar, therapeut en healer, is Ariane altijd bezig met haar eigen ontwikkeling en spirituele beoefening. Zij draagt een rijk kleurenpalet aan opleidingen, kennis en ervaring met zich mee.

 

Technieken die Ariane in haar begeleiding en behandeling gebruikt, komen zowel uit de Oosterse als Westerse geneeskunde en uit oude spirituele wijsheidstradities. Denk hierbij aan Shiatsu, Traditional Chinese Medicine, 4Dlife-massage, Chinese orgaanmassage, Craniosacraal therapie, frictiebehandelingen, healing, dialoog met je innerlijke stem, meditatie en voedingsadviezen.

Bij chronische klachten is er ook de mogelijkheid om in samenwerking met een gedegen medisch laboratorium onderzoeken uit te voeren naar bloed, ontlasting, hormonen en allergie. Voor meer info, klik hier.

 

Voor kinderen, mensen die verder weg wonen of ernstig ziek zijn, is er ook de mogelijkheid om zich op afstand te laten behandelen. Hierbij wordt ondersteuning via mail en skype geboden.

De natuurgeneeskundige behandelingen worden, indien aanvullend verzekerd, deels vergoed via de zorgverzekeraar. Ariane is geregistreerd therapeut bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT).

 

Ariane begeleidt mensen die op zoek zijn naar reflectie en spirituele groei. Ook behandelt en begeleidt zij vaak mensen met kanker, een burnout, hoge gevoeligheid, oververmoeidheid, stressklachten, emotionele klachten en spier- of spijsverteringklachten hebben.

 

Iedereen is welkom. In een intake verkennen we je vraag of klacht en wat Ariane voor jou kan betekenen.