Basiscursus meditatie ‘The art of silence’: 20 januari 2016

Basiscursus meditatie ‘The art of silence’: 20 januari 2016

Breng je gedachten tot rust en verdiep je ervaring. Iedereen kan mediteren. In deze introductiecursus leer je de basisprincipes, achtergronden en theorie van meditatie en pranayama (ademhalingsoefeningen). Je kunt hierna meditatie integreren in je dagelijks leven en meedoen met onze meditatiebijeenkomsten op de dinsdagochtend en/of woensdagavond.

Iedereen, met of zonder meditatie-ervaring, is welkom bij deze basiscursus! Na het afronden  heb je voldoende ervaring om meditatie te integreren in je dagelijks leven en de andere lessen en bijeenkomsten in ons centrum (op de dinsdagochtend of woensdagavond) te volgen.

De basiscursus wordt gegeven door Ariane Grigo. Zij heeft jarenlange ervaring als dagelijks beoefenaar van meditatie, leider en inspirator van de Soulcircle en docente aan diverse opleidingen.

De cursus bestaat uit 3 lessen van verschillende lengte. De volgende cursusdata zijn: woensdagavond 20 januari 2016 van 19 – 20.30 uur, vrijdagochtend 22 januari van 10 – 12 uur en zondag 24 januari van 10.00 – 14.00 uur.

De prijs: € 180 (incl. BTW)

Meld je aan per mail: info@source-creations.com of stel je vraag voor nadere informatie.
Door je aan te melden, verklaar je dat je akkoord bent met onze voorwaarden.