Avondworkshop Energie in organisaties: donderdag 28 januari 2016

Avondworkshop Energie in organisaties: donderdag 28 januari 2016

De energie in een organisatie heeft impact op het leef- en werkklimaat en beïnvloedt het succes. We ervaren allemaal daar wel iets van. In het ene bedrijf of gebouw worden we vrolijk, creatief en productief en krijgen we energie. In het andere worden we snel moe, lijkt veel niet echt te lukken en gaat samenwerken moeizaam. Wat heeft energie daarmee te maken? Wat betekenen de oude en modern-wetenschappelijke inzichten dat ‘alles energie is’ in de praktijk voor jouw organisatie of bedrijf? Hoe kunnen je deze kennis gebruiken en praktisch toepassen in de organisatie waarvoor je werkt en verantwoordelijk bent?

In de avondworkshop ‘energie in organisaties’ verkennen we samen de wereld van de energie vanuit ieders eigen ervaringen, de theorie èn een aantal verhelderende oefeningen. We introduceren je in een niveau dat onzichtbaar is, en tegelijkertijd voor iedereen voelbaar, bewust of onbewust. Het is van grote invloed op het reilen en zeilen van je bedrijf of organisatie.

Deze workshop wordt verzorgd door Harm Buchholtz en Caro van Roon. Harm is een ervaren leider en begeleider van organisatietransformaties en leiderschapsprogramma’s. Caro faciliteert al bijna twee decennia veranderings- en transformatieprocessen in organisaties. Beiden hebben in een vierjarige opleiding geleerd om organisatie- en bedrijfssystemen energetisch in balans te brengen en de eindverantwoordelijk managers hierin te begeleiden.

Voor wie?
We organiseren deze workshop voor iedere leider en manager die nieuwsgierig is naar de betekenis van het energetisch niveau voor zijn bedrijf or organisatie(-onderdeel).

De avond vindt plaats op donderdag 28 januari 2016 van 19.30 – 22.00 uur  in  Centrum Source Creations aan de Veerlaan 21 in Rotterdam.

Prijs: € 75 (excl. BTW)

Meld je aan via info@source-creations.com.
Door je aan te melden, verklaar je dat je akkoord bent met onze voorwaarden.