Ariane Grigo geeft maandelijks healing op afstand

Ariane Grigo geeft maandelijks healing op afstand

Healing gaat over heelheid. Over je zacht maken in je pijn. Reflecteren waarin de afscheiding van jezelf zich toont en wat deze nodig heeft. Healing kan plaatsvinden als we durven om te zijn met wat is. Het gaat niet altijd over genezing, maar wel altijd over heel worden en liefde.

In mijn praktijk bied ik verschillende mogelijkheden voor healing. Behandelingen een-op-een, helende meditatie in groepsverband en eventueel helende behandeling op afstand.

Healing op afstand: klinkt dat gek? We gebruiken dagelijks mobiele communicatie, telefoon, computer en meer. Als een geliefde in nood is, heb je een onderbuikgevoel. Het werkt allemaal hetzelfde. Informatie wordt over gedragen via een verbinding, een groter netwerk. Dat is met healing niet anders. En het werkt!

Voor mensen die erg ziek zijn, bied ik maandelijks een afstandshealing aan. Betaling gaat op basis van een vrijwillige donatie. Heb je hiervoor belangstelling? Geef je dan op door een mail naar mij te sturen waarin je jezelf voorstelt en schrijft wat je ziekte inhoudt, medisch gezien. Je kunt je elke maand opnieuw opgeven zo lang je dat echt nodig hebt.

Heb je wat overzichtelijkere gezondheidsvragen of problemen, dan kun je een afspraak maken voor een persoonlijke healing op afstand. Deze kan zo vaak als je daar behoefde aan hebt. Na de healing ontvang je ook een mail met bevindingen en soms wat advies. Voor meer praktische informatie, vragen of kosten, mail naar ariane@source-creations.com.

Ariane Grigo