Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Webinarversie Urban Meditation Retreat met begeleiding van Ariane Grigo

15-09-2017

€250

 

In juni dit jaar gaf Dharma Bodhi, een van onze vaste leraren, een ‘Urban Meditation Retreat’. Het was een diepgaande serie meditatielessen, waarin hij ook over de achtergronden van Kriya Yoga vertelde. Kriya Yoga is een energie-meditatiesysteem dat, bij serieuze beoefening, diepgaande veranderingen teweeg kan brengen.

 

De vier avondlessen en de weekendlessen zijn opgenomen en op video beschikbaar. Source Creations biedt ze aan, inclusief begeleiding door Ariane Grigo. Ariane is leerling van Dharma Bodhi, volgt veel van zijn teachings en maakte met hem een aantal reizen door India.

 

Wat bieden we?

  1. Een half jaar toegang tot de opnames van de ‘Urban Meditation Retreat’ van Dharma Bodhi: ruim 20 uur meditatieles, theorie en achtergronden van Kriya Yoga.

 

  1. Op zaterdag 28 oktober een workshop (van 10-12 en 13-15 uur) in ons centrum in Rotterdam met Ariane Grigo en waarschijnlijk Dharma Bodhi per Skype. Tijdens de workshop oefent zij met de deelnemers de meditaties en gaat zij in op vragen.

 

 

Voor wie zijn deze lessen geschikt?

Voor iedereen die verdieping zoekt in zijn spirituele beoefening en meditatie. Enige ervaring met meditatie is aanbevolen.

Als je geïnteresseerd bent om een van de workshops van Dharma Bodhi in november bij ons te doen, bevelen we je van harte aan om eerst deze meditatieserie te volgen.

 

Praktische zaken

Toegang tot deze serie, inclusief begeleiding in dagworkshop, kost € 250.

Je kunt er ook voor kiezen om de serie te volgen zonder dagworkshop. Dan zijn de kosten € 190 voor een half jaar toegang.

 

Schrijf je hier in.

Binnen enkele dagen na ontvangst van je betaling krijg je toegang tot de video’s. Je hebt hiervoor een account bij Google/gmail/Youtube nodig.

 

Gegevens

Datum:
15-09-2017
Kosten:
€250
Evenement Categorieën:
, , , ,

Organisator

Source Creations
Telefoon:
0102681751
E-mail:
info@source-creations.com
Website:
www.source-creations.com

Locatie

Veerlaan 21
Rotterdam, 3072 AN
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0) 10 26 81 751